Verzekeringen voor Business Professionals

Sinds enkele jaren ontwikkelt Mutsaerts verzekeringsproducten voor specifieke doelgroepen. Na het succes in de advocatuur zijn de laatste paar jaren ook speciale verzekeringen ontwikkeld voor business professionals, accountants en notarissen. Met gepaste trots kunnen we vaststellen dat onze producten in een behoefte voorzien.

Na het succes met de arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn enkele andere zeer interessante producten aan onze dienstverlening toegevoegd. Het betreft in alle gevallen verzekeringen die u bij een andere tussenpersoon of een rechtstreekse verzekeraar niet kunt krijgen en u substantiële voordelen kunnen bieden. Wij realiseren deze voordelen doordat wij weten wat er in uw branche speelt en geen genoegen nemen met standaardoplossingen die verzekeraars en geldverstrekkers u voorschotelen. Door een effectieve, efficiënte en in sommige gevallen collectieve benadering van verzekeraars en herverzekeraars lukt het ons bijzondere verzekeringsproducten aan te bieden.

Om deze voor een assurantiekantoor bijzondere activiteiten af te scheiden van de traditionele werkwijzen en processen is M-verzekeringen in het leven geroepen. M is het label waaronder Mutsaerts onderscheidende verzekeringsproducten levert.

M staat voor kwaliteit, kennis, efficiency en inkoopvoordeel. De medewerkers van het M-team zijn u graag van dienst.

Erik Stoffels
T | 013 – 594 28 28
E | estoffels@mutsaerts.nl